sábado, 12 de enero de 2008

Tres entitades de Santa Coloma se encargan de organizar este interesante proyecto en la ciudad de Santa Coloma de Gramenet al que seguro asistirán muchas personas interesantes de la ciudad y de fuera de ella con las que compartir un buen momento. El primer debate es en FEBRERO apúntalo en la agenda.










Debats Santa Coloma 2008

1- El projecte

El proper any 2008, tres entitats de Santa Coloma de Gramenet: Casal del Mestre, Fòrum-Grama, Centre Excursionista Puigcastellar, com en altres ocasions, organitzen 3 debats sobre diferents temes d’actualitat, a saber:

Tema

Data

Model de ciutat

Febrer

El canvi climàtic

Juny

Polítics i ciutadania

Octubre

En cadascun d’aquest debats intervindran ponents experts en els temes a tractar. En principi es pensa demanar la participació a les següents persones: Jordi Borja (Model de ciutat), Josefina Castellvi (Canvi climàtic), J.M. Terricabres (Polítics i ciutadania).

Al debat sobre el Model de ciutat està previst convidar-hi un representant polític de l’Ajuntament de la ciutat.

L’ objectiu dels debats és contribuir a la sensibilització de la població, de l’Administració i de la societat en general, sobre diferents aspectes d’interès social.

Prèviament als debats, s’elaborarà un diagnòstic sobre els temes a debatre, preparat per ciutadans interessats amb els mateixos, orientat, en el possible, a la nostra ciutat.

Es farà la màxima difusió de tots els actes, dirigida tant a les entitats ciutadanes com a la ciutadania en general.

Es preveu l’edició de les conferencies i un resum dels debats, que estarà disponible en paper i a internet.



No hay comentarios: